23 Şubat 2010 Salı

http://fezamen.blogspot.com kapanıyor

Çıktığım deriiin uzay yolculuğu ile ilgili olarak günlük tutmak, yaşadıklarımın uçup gitmemesi ve de öğrenebildiklerimin yazılı kalması adına 23 Nisan 2009 tarihinde http://fezamen.blogspot.com/ u hayata geçirmiştim. Geçen süre zarfında içeriği dolu dolu bir blog oldu. En azından ben öyle düşünüyorum. Bu süre zarfında blogger alt yapısını kullandım. Domainimi almış idim lakin bir türlü wordpress'e geçememiş idim.

Nihayet artık kendi domainim altında, wordpress ile yazmaya devam edeceğim.

2 haftadır çok uğraştım, çok sancı çektim. Vetitabanına el ile müdahele ederek aktarılmayan yazılarımı ekledim. Çorba olan kategori ve etiketleri yine veritabanından update ederek düzelttim. Yeni temanın özelliğinden ötürü tam 143 yazının ilk resimlerini yeniden yükledim. Aktarılmayan ve manuel de aktarmayı beceremediğim bir dolu yorumlarınız oldu. Bunlar için özür diliyorum ama yeni sitede bazı yorumlar ne yazıkki mevcut değil.

Bu süreç içerisinde çok fazla yardımcım oldu. İsimlerini saysam bitmez. Lakin özellikle Taylan Tuğut (http://tuguts.com/) ve Akay Peker (http://efendikaptan.com/) 'e çok çok teşekkür etmek istiyorum. sunipeyk amcanın (http://sunipek.com/) bir blogda olması gereken 10 özelliğini  (http://www.sunipeyk.com/bir-blogda-olmasi-gereken-10-ozellik/ ) henüz ilave edemedim ama azimliyim. :)

feza maceRaları bundan böyle http://fezamen.com/ altında devam edecek. Bazı aktarımlarda eksiklerimi farkettikçe düzelteceğimden kısa bir müddet blogspotu kapatmayacağım. Sonra blogspot adresi süpernova geçirerek uzayın derinliklerinde yok olacak. :P

Dilerim yeni halini seversiniz. Bu çalışmayı yapıyor olmamın bir sebebi de yakında hayata geçecek olan çok güzel bir gökbilim kampanyası. Günlüğümü okuyanlar 2 teleskop üzerinde çalıştığımı bilirler. Bu teleskopları bi kampanya ile ilköğretim okullarına bağışlayacağım. Çok daha profesyonel bir ara yüz ile bu kampanyaya merhaba demek istedim. Görüşleriniz olur da paylaşırsanız çok daha hoş işlere beraberce yol alacağız. Yeni sitenin daha eksikleri var ama zaman içinde onlar da oturacak :)

Seni seviyorum sevgilimi blogum. Bu senin üzerinde yazdığım son yazım... Öperim :P

1 yorum:

  1. YENİ BİR DİZİN OLUSTURDUM BLOGUNU EKLEMEK İSTERMİSİN
    http://site-arsivi.blogspot.com/

    YanıtlaSil

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About