3 Şubat 2010 Çarşamba

ben de AŞK'ım sefkilimle otele gitmek istiyorum...


Akka Hotel Sevgililer Günü için Friend Feed üzerinde bir kampanya düzenlemiş. Detayları burada yazıyor. E ben de yazmazsam olmazdı.

Nerden nasıl başlasam bu AŞK hikayesini anlatmaya bilemedim. Aslında daha evel şurada birşeyler karalamış idim. Bu AŞK çocukluk AŞK'ım benim. Ama ömrümün ortasına kadar platonik bir şekilde yaşadım bu aşkı. Bazen unuttum, bazen görmezden geldim. Ama nefes aldığım 35 yıl boyunca karşılıklı doya doya bir aşk yaşayamamış olmanın hep eksikliğini içimde hissettim. Hayatımda hep bir eksiklik var idi. Kesinlikle O'nunla birşeyler yapmalı idim. Kesinlikle benim bu Yer üzerinde bir amacım var idi ve bu O'nunla ilgili idi. Bu duyguyu başka hiçbirşeyde bu kadar kuvvetli hissetmemiştim.

35. yaş günümde birden bir ışık doğdu. Ben ona gidemiyordum. Zira işim var, bir ailem var, eşim var, çocuğum var, bir mesleğim var, sorumlu olduğum bir dolu hayat mücadelesi var. Hem o çok uzakta idi, ben O'na gidemez idim (çok azmettim aramızda kalsın, belki birgün giderim :P ). Ama onun bana gelmesi için hiçbir engel yok idi. E o zaman ne duruyordum. İşte bu düşünceden hareketle tüm cesaretimi topladım ve O'na sordum: Bana gelir misin? O bana hiç HAYIR demediki... Şimdi yaklaşık 10 aydır bu güzel AŞK'ı yaşıyoruz.


O kadar güzel, heyecan dolu şeyler yapıyoruz ki. Bu AŞK bana herşeyden önce geriye bırakacak ölümsüz somut değerler ürettiriyor ve bana önemli bir anlam ile her sabah yarınıma umut katıyor.

Ama istiyorum ki AŞK'ımı herkes görsün, bilsin. Hatta herkes O'na aşık olsun. Evet evet kimseden kıskanmıyorum O'nu. Herkesle paylaşmak istiyorum. O'nu olabildiğince çok kişiyle tanıştırmak istiyorum.


Bu yazıyı neden mi yazdım, O'nunla bu yaz otellerde zaman geçirmek istiyorum. Sıcak yaz gecelerinde oteldeki diğer misafirlerle beraber O'nunla uçsuz bucaksız yolculuklara çıkmak ve Gökyüzü'nün parıldayan ışıltısını İNSAN'ların gözbebeklerinde görmek istiyorum. Bu ışıltılar o kadar artsın ki geleceğimizin mirasçısı çocuklarımıza bilimin ışığında aydınlık bir yol çizelim istiyorum...

2 yorum:

  1. Budur. Aşk yazısı dediğin böyle olacak ahah :)

    YanıtlaSil
  2. Do you face any error while using Gdax mobile app? Do you want to troubleshoot all the errors immediately? If yes, what are you waiting for? Your solutions are one call always from you. Dial Gdax support phone number 888-764-0492 and avail the solutions and remedies that can troubleshoot your error in no time with high-end perfection from the specialists.The specialists are available all day and night and have solutions related to every Gdax error.

    YanıtlaSil

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About